Kiinteistönvälittäjä Helsinki Katajanokka

Työskentele kanssamme! Work with us!
 

Vauhdilla kasvavan toimeksiantokantamme johdosta haemme välitystyökokemusta omaavaa uutta kollegaa ennenaikaisesti vanhentuneeseen, mutta yhä nuorekkaaseen myyntitiimiimme. Kokemuksen lisäksi toivoisimme, että sinulla on korvat ja suu, ja että pystyt puhumaan ja kuuntelemaan. Yleinen innostus asuntoja ja ennen kaikkea ihmisiä kohtaan lasketaan plussaksi, samoin kuin korkea empatiataso ja vilpitön halu tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Valitettavasti emme voi tarjota kiinteää kuukausipalkkaa, työsuhdeautoa, kallista rannekelloa emmekä todennäköisesti alan korkeinta provisiotakaan. Sen sijaan tarjoamme erinomaiset edellytykset tehdä massiivisesti kauppaa nuorekkaassa ja mukavassa ympäristössä, missä vietämme aikaa yhdessä, sparraamme ja tuemme toisiamme.

Uusi, raikas toimipisteemme Luotsilinnassa, Katajanokan jugendkortteleiden alkupäässä, antaa aitiopaikan Helsingin ydinkeskustan arvoasuntomarkkinaan. Toimialueenamme on kuitenkin koko pääkaupunkiseutu ilman rajoituksia! Käytössäsi on alan parhaat työvälineet ja tietojärjestelmät, vankka Kiinteistömaailma -brändi, sekä osaavien kollegoidesi tuki. Myyntiäsi tukee lisäksi koko Kiinteistömaailmaketjun kattava yhteismyyntimalli, josta kerromme mielellämme lisää tavatessamme.

Otathan pikimmiten yhteyttä, jos olet valmis painamaan hommia kanssamme ns. laikka punaisena aamu-, päivä- ja iltavuorossa, vaivojasi säästelemättä! Soita niin sovitaan tapaaminen, tai ota muulla tavoin yhteyttä mitä tahansa mediaa käyttäen (sähköposti, whatsapp, yms.). Teethän sen 30.10.2022 mennessä!

Parahin terveisin,

Erika Ylimutka, 040 861 6969, erika.ylimutka@km.fi
Jukka-Matti Roth, 040 548 4611, jukka-matti.roth@km.fi

21.09.2022

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.