JYVÄSKYLÄ KESKUSTA: Kiinteistönvälittäjä tai myyntineuvottelija

Etsimme joukkoomme kiinteistönvälittäjää tai myyntineuvottelijaa vahvistamaan myyntitiimiämme. Liity markkinajohtajan joukkoon!

Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat huippupaikalla Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Samoissa tiloissa toimii myös yhteistyökumppanimme Danske Bank.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta joko välitystyöstä, myyntityöstä tai tehtävään soveltuvalta alalta. Suoritettu LKV-tutkinto on etu, mutta ei välttämättömyys tehtävän vastaanottamiselle. Odotamme sinulta kuitenkin valmiutta LKV-tutkinnon suorittamiseen. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja saat meiltä käyttöösi alan parhaat työvälineet tehtäväsi hoitamiseen. Pohjakoulutuksesi voi olla joko kaupallinen tai muuten tehtävään soveltuva.

Sinulla on mahdollisuus menestyä kiinteistönvälittäjänä, jos olet ahkera, aloitteellinen ja tunneälykäs. Vaikka asiakas on kaiken toimintamme keskiössä, välitämme myös toisistamme ja työyhteisöstämme. Keskeinen arvomme on yhteismyynti, eli pääset myymään kaikkia Kiinteistömaailman kohteita heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen.

Tehtävän hoitamisessa oma auto on välttämätön, jonka käytöstä maksamme verottajan hyväksymän enimmäiskilometrikorvauksen. Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä myymäläaikojen lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työ on provisiopalkattua eikä meillä ole palkkakattoa. Työterveyspalveluistamme vastaa Terveystalo.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jussi.kaulio(at)kiinteistomaailma.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Jussi Kaulio numerosta 040 5640 228. Kaikki hakemukset ja tiedustelut käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

06.10.2018 Jussi KaulioTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.