HELSINKI TÖÖLÖ, MANNERHEIMINTIE: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Sinä energinen ja palveluhaluinen alan kokemusta omaava myyntihenkilö. Olisiko nyt aika tehdä päätös ja vaihtaa työpaikkaa? Meillä on paikka vapaana parille tekijälle. Työtehtäviisi kuuluu asuntojen ja kiinteistöjen hankinta- ja myyntityö. Osaat hyvin luoda kontakteja erilaisiin ihmisiin ja tahoihin. Myyntityö on sinulle luonnollista. Oletko tavoitehakuinen ja ahkera ja sinulle hyvä tulos on päämäärä?

Kiinteistömaailma tarjoaa sinulle alan parhaat edellytykset tuloksiin. Kiinteistömaailma Stadihouse Oy sijaitsee Töölössä näkyvällä ja hyvällä markkinapaikalla. Tule osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme. Sinulla on oma auto ja kova halu tehdä tulosta. Katsomme LKV tutkinnon eduksi.

Kiinteistömaailma Stadihouse Oy
Mannerheimintie 19, 00250 Helsinki
050 383 3400
Eero Viitamäki, toim.joht. LKV
eero.viitamaki@kiinteistomaailma.fi

15.12.2014 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

KERAVA: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelijaHÄMEENLINNA: kiinteistönvälittäjä / myyntiedustajaHELSINKI OULUNKYLÄ: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelijaHELSINKI MALMI: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.