Helsinki ROBA: Vuokra-asuntovälittäjä

Asumisen ilmiöt kiinnostavat sinua ja tykkäät tehdä liikkuvaa työtä asiakkaiden parissa. Arvostat työssäsi haasteita ja vaihtelua, etkä halua, että jokainen uusi työpäivä on kopio edellisestä.

Olet työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen. Olet yhtä aikaa itsenäinen ja hyvään tiimityöhön kykenevä. Olet järjestelmällinen, ja useampikin naru pysyy yhtä aikaa käsissäsi.

Arvostat myös työnantajaa. Kiinteistömaailma on sekä tunnetuin että parhaimman kouluarvosanan saanut kiinteistönvälitysyritys. Hyvä maine, osaava henkilökunta ja tehokas markkinointi ovat luoneet Kiinteistömaailmalle vankan asiakaskunnan. Tyytyväisten kanta-asiakkaiden ja kaiken aikaa meihin yhteyttä ottavien uusien asiakkaiden esimerkillinen palvelu vaatii sitä, että vahvistamme henkilöstöämme jälleen uusilla työntekijöillä.

Kiinteistömaailma Roba haluaa olla kantakaupungin vuokravälityksen edelläkävijä. Tämän vuoksi etsimme joukkoomme kokenutta vuokravälittäjää. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu asuntojen arviointia, vuokravälitystoimeksiantojen vastaanottamista, kohteiden valokuvausta, vuokrailmoitusten laatimista, vuokrattavien kohteiden esittelyä, vuokrasopimusten laatimista sekä muita vaihtelevia tehtäviä. Työsi on vastuullista, itsenäistä ja palkitsevaa.

Oletko juuri Sinä kykenevä rakentamaan ympärillesi tehokkaan vuokravälitystiimin? Sinulla on jo kokemusta, näkemystä ja kontakteja vuokravälitystoiminnasta. Olet oma-aloitteinen ja valmis luomaan uutta. Meidän kauttamme saat suuren ja arvostetun ketjun edut käyttöösi.

Tietotekniset valmiutesi ovat tämän päivän tasalla. Sinulta löytyy englannin kielen taitoa ja ajokortti. Asenteeltasi olet avoin uudelle. LKV-tutkinto katsotaan eduksi, mutta se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa ketjun järjestämien koulutusten avulla. Tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee.

Meillä saat palkitsevan provisio palkan. Lisäksi saat vahvan yhteishengen, mahtavat työkaverit ja inspiroivat työtilat ydinkeskustassa! Oletko juuri Sinä henkilö, jota etsimme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jouni.mikkonen@kiinteistomaailma.fi 20.3.2017 mennessä. Lisätietoja antaa yrittäjä Jouni Mikkonen p. 045 2755 610.

28.02.2017 Jouni MikkonenTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Lisää samalta kirjoittajalta

Helsinki ROBA: Kiinteistönvälittäjä

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.