HELSINKI ITÄKESKUS: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Kasvatamme ammattitaitoista ja menestyksekästä tiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai myyntineuvottelijalla. 

Haluatko menestyä kiinteistönvälityksen parissa? Myymälässämme on paikka myynnin ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle, huippuhyvässä seurassa. Kokemukset osoittavat, että meidän kanssamme voit menestyä vaativassa asiakaspalvelutyössä. Hyvä palvelunlaatu on mottomme. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, mukavat kollegat sekä positiivisen ja viihtyisän työympäristön. Itä-Helsinki kehittyy ja voimistuu, kauppa käy vilkkaana.

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, halua aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokykyä, palveluasennetta sekä yhteistyökykyä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme parissa kasvavassa organisaatiossa. Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.  

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan. Tee elämäsi hyvä päätös heti, soita ja kerro itsestäsi.  

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.  

Luottamukselliset yhteydenotot;  
Kiinteistömaailma | Asuntovirta Oy  
yrittäjä, tj, Marko Välimäki, puh  050 588 0005 
sähköposti:
marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi 

06.11.2018 Kukka KauppilaTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.