HELSINKI KALLIO: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Haaveiletko elämänmuutoksesta tai uran vaihdosta? Kaipaatko työhösi vapautta ja vastuuta, dynaamisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia? Haluatko itse vaikuttaa palkkatasoosi?

Haluamme joukkoomme alastamme kiinnostuneen ja myyntityöstä innostuneen tulevan tähden. Oletko se sinä?

Valmentajamme ovat sitoutuneet auttamaan sinua tielläsi kohti menestystä.

Meillä saat monipuolisen perehdytyksen työhösi. Koulutamme sinua myymälässä sekä ulkopuolisissa koulutuksissa ja saat runsaasti materiaalia itseopiskelua varten. Meillä suoritat LKV-tutkinnon ensimmäisen työvuotesi aikana, ellei sinulla sitä vielä ole.

Et välttämättä tarvitse kiinteistönvälitysalan kokemusta mutta edellytämme, että sinulla on näyttöjä myyntityöstä tai asiakaspalvelusta ja omaat työhömme sopivan opiskelutaustan.

Työkalumme ja järjestelmämme ovat alan huippua. Odotamme että olet tottunut käyttämään teknisiä apuvälineitä ja otat meidän ohjelmistomme haltuun näppärästi.

Sosiaalisen median hyödyntäminen ja henkilöbrändäys ovat oleellinen osa markkinointiamme. Et siis pelkää olla kameran edessä ja takana ja käytät tottuneesti eri sosiaalisen median kanavia.

Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot ja sinut tunnetaan siitä, että tulet toimeen kenen kanssa vaan. Ystäväpiirisi on laaja ja hakeudut mielelläsi uusiin porukoihin mukaan. Olet taitava välttämään ja ratkomaan konflikteja. Ystäväsi arvostavat sinussa luotettavuutta, rehellisyyttä ja lojaaliutta.

Työssämme tarvitaan myös loogista ajattelua ja ongelmanratkaiskykyä. Numeroiden pyörittely ei ole sinulle vierasta. Omaat myös verbaalista lahjakkuutta. Tuotat selkeää ja oikeaoppista tekstiä. Vahvimmillasi olet kuitenkin kertoessasi asiasi suullisesti ja kasvotusten. Osaat selittää monimutkaisetkin asiat ymmärrettävästi.

Ajattelet yrittäjähenkisesti omiin kykyihisi uskoen ja yritykseemme sitoutuen. Haluat että oma panoksesi ja ahkeruutesi näkyy myös palkassasi. Tähtäät siihen että olet alan parhaiten ansaitsevien 20% joukossa.

Yrityksemme on kymmenen toimintavuotensa aikana kasvattanut useita huippumyyjiä alalle sekä muutaman menestyvän yrittäjänkin. Toivomme että sinäkin olet kunnianhimoinen ja mahdollisesti kiinnostut osaomistajuudesta yrityksessämme.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen ja motivoiva provisiopalkkaus. Tarjoamme alan parhaat edellytykset tehdä huipputulosta mm. vahvan brändimme, ammattitaitoisen tiimimme ja laajan asiakaskuntamme avulla. Työssäsi tarvitset oman auton.

Kuvaa siis lyhyt (1-5 min.) esittelyvideo itsestäsi ja vakuuta meidät kyvyistäsi sekä halustasi olla osa huipputiimiämme. Videon tekninen laatu ei ole tärkeää. Sisältö, eli sinä ja ajatuksesi sen sijaan kiinnostavat meitä kovastikin.

Lähetä videohakemuksesi sekä CV:si sähköpostitse osoitteisiin:

maiju.cederberg@kiinteistomaailma.fi ja christian.helin@kiinteistomaailma.fi

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa:

Kallion Kodit Oy LKV
Yrittäjä Maiju Cederberg
Puhelin: 040-512 7039
maiju.cederberg@kiinteistomaailma.fi

Yrittäjä Christian Helin
Puhelin: 050-3236378
christian.helin@kiinteistomaailma.fi


Kiinteistömaailma Kallio
Hämeentie 37
00500 HELSINKI

24.05.2017 Maiju CederbergTulosta Jaa

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.