Helsinki Itäkeskus ja Vuosaari: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Haluatko menestyä kanssamme kiinteistönvälityksen parissa?

Myymälässämme on paikka myynnin ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle, huippuhyvässä seurassa. Kokemukset osoittavat, että meidän kanssamme voit menestyä vaativassa asiakaspalvelutyössä. Hyvä palvelunlaatu on mottomme. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, mukavat kollegat sekä positiivisen ja viihtyisän työympäristön. Itä-Helsinki kehittyy ja voimistuu, kauppa käy vilkkaana.

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, halua aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokykyä, palveluasennetta sekä yhteistyökykyä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme parissa kasvavassa organisaatiossa. Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.  

Digitaalistuvassa maailmassakin onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun palkan. Tee elämäsi hyvä päätös heti, soita ja kerro itsestäsi.  

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.  

Luottamukselliset yhteydenotot;  
Kiinteistömaailma | Asuntovirta Oy  
yrittäjä, tj, Marko Välimäki, puh  050 588 0005 
sähköposti:
marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi 

25.09.2019

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.