Haluatko tehdä töitä parhaiden parissa?

Helsinki Herttoniemi ja Viikki

Vahvistamme osaavaa ja ammattitaitoista myyntitiimiämme. Olemme yksi Kiinteistömaailma-ketjun parhaiten menestyneistä yrityksistä ja vuonna 2017 ketjussamme Helsingissä eniten kauppaa tehnyt yritys. Olemme toimineet alueella yli 18 vuotta ja meillä on vankka asema ja hyvä asiakaskunta. Meidät on palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä ja sen eteen teemme joka päivä nöyrästi töitä, asiakkaalle tuotettu hyöty johtotähtenämme.

Tiimissämme on tilaa kahdelle alan ammattilaiselle Viikin asuntomyymälässä. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä markkinajohtajan riveissä, valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat esimiehen ja myyntitiimimme täyden tuen, myönteisen ja kannustavan työilmapiirin, mukavat kollegat ja viihtyisän työympäristön. Yhteismyynti on vahvuutemme ja arvostamme avointa, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa.

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV-tutkinnon tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Sinulla on ehkäpä jo oma asiakaskuntasi ja oma auto käytössäsi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä. Meillä arvostetaan pitkäaikaisia työsuhteita ja panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä itsestäsi esittelyvideo tai soita. Joskus ruoho voi olla vihreämpää aidan toisella puolen.

Luottamukselliset yhteydenotot: yrittäjä, toimitusjohtaja Carita Piippo carita.piippo@kiinteistomaailma.fi; puh. +358 500 814664

11.04.2018 Rikhard SjöbergTulosta Jaa

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.