Kiinteistönvälittäjä LKV Vantaalle

Tavoittelemme joukkoomme sinua välitysalan ammattilainen, joka toivot menestyksesi tueksi yhteisöllisyyttä ja kaikkien tuntemaa brändiä, johon luotetaan. Olet ehkä pohtinut, missä jatkaa uraasi etsien työnantajaa, jossa vahva ja jatkuva kehitys tähtäävät yhteiseen menestykseen, vieden koko alaa eteenpäin. Etsitkö työnantajaa, joka välittää?

Kuuntelemme – Ymmärrämme – Ohjamme Oikeaan suuntaan = VÄLITÄMME 💚

Välittäminen on kykyä ymmärtää eri elämäntilanteita, valmiutta toimia. Ylivoimainen välittäjä yhdistää empatian alan parhaimpaan dataan. Meillä pääset hyödyntämään ketjun jaettua ammattitaitoa ja tietoa. Liittyessäsi osaksi uutta Vantaan Leinelän myymälää saat ympärillesi loistavan tiimin, joka tukee sinua kasvun tiellä. Ketjun, tiimimme tietotaito ovat kaikki käytettävissäsi ja pääset palvelemaan asiakkaitasi Kiinteistömaailman markkinajohtajan työkaluin.

Kokeneena välittäjänä tiedät sen, että menestys vaatii työtä, mutta kanssamme voi menestyä ja nauttia samalla elämästäsi. Uskommekin, että menestys pohjautuu työelämän ja vapaa-ajan tasapainoon. Tätä tasapainoa mahdollistaaksemme luomme rohkeasti uusia käytäntöjä ja tapoja tehdä välitystyötä asiakkaitamme varten, välittäjiämme tukien. Siispä sinulle kuka tartut ennakkoluulottomasti uuteen tarjoamme mahdollisuuden tehdä rakastamaasi työtä nykypäiväisin työkaluin, dataa ja teknologiaa vahvasti hyödyntäen. Meille on tärkeää, että viihdyt ja menestyt työssäsi ja tarjoamme sinulle näin ollen loistavat palkkausehdot ja tuemme sinua kasvun tiellä.

 

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Luottamukselliset yhteydenotot:

Kiinteistömaailma Vantaa Leinelä

Aki Penttinen Yrittäjä, tj P. 044 982 8644 / aki.penttinen@km.fi

Glenn Orlando, Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV 044 981 7517 / glenn.orlando@km.fi

30.03.2022

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.