Etsimme myyntijohtajaa kasvavaan joukkoomme

Kasvamme, tarvitsemme ehkä juuri sinua!

Onko myyntityö intohimosi? Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen kiinteistönvälittäjän urallasi? Sinulla on vahva halu menestyä, olet innokas ja haluat toimia ihmisten parissa? Haluat heti päästä työssäsi vauhtiin? Tämä ilmoitus on juuri sinulle.

Etsimme Myyntijohtajaa luotsaamaan Espoo-Kauniaisten tiimiämme yhä jatkuvaan kasvuun ja menestykseen. Osallistut aktiivisesti myyntityöhön myyntijohtajan tehtävien ohella. Saat tukea työhösi ja pääset heti kiinni tekemiseen, asiakaskunta on valmiina. Olet toiminut alalla ja jo kannuksesi hankkinut, LKV-tutkinto sinulta luonnollisesti löytyy. Ruotsin kielen taito on etu, mutta ei missään tapauksessa välttämättömyys. Olet valmis ottamaan vastuuta ja haluat kehittää ja kehittyä yhdessä tiimisi kanssa.

Yhteishenki ja yhdessä menestyminen on meille tärkeää. Jokainen on tervetullut töihin omana itsenään, mutta mitä työhön tulee, olemme pitkäjänteisiä ja sisukkaita. Samaa asennetta työhön odotamme myös sinulta.

Olemme yrittäjävetoinen myymälä, jossa vaikutat yhteiseen tekemiseen. Voimme reagoida nopeasti ja lähteä toteuttamaan uusia ideoita. Meillä työntekijöitä kuunnellaan. Parhaille tekijöille mahdollisuus osakkuuteen.

Kiinteistömaailma on jatkuvasti kehittyvä ketju, jossa saat työsi tueksi:

 • Alueen markkinajohtajan ja vetovoimaisen brändin
 • Huippuunsa viritetyn verkon liidikoneen
 • Parhaat työkalut välittäjälle ja kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • Valmiin, laajan asiakaskunnan
 • digitaalisen kaupanteon, välittäjän aika vapautuu olennaiseen
 • tehokkaan back-officen tuen välittäjille, käytössämme 2 sihteeriä
  ja paljon muuta.

  Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo ja Kauniainen. Asuntomyymälämme sijaitsevat Kauniaisissa, Leppävaarassa ja Laaksolahdessa. Koska aluerajoja ei ole, voit toimia myös muualla. Nyt haemme myyntijohtajaa Espoo-Kauniaisten myymäläämme.

  Jos siis olet valmis laittamaan urallasi isomman vaihteen päälle, lähetä perinteinen hakemus tai kuvaamasi video itsestäsi osoitteella rolf.wirta@kiinteistomaailma.fi .

   

  Voit myös soittaa:
  Rolf Wirta, yrittäjä 0400 332 727

  Koko tiimimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!
  Kiinteistömaailma | Espoo Kauniainen
  Kauppakeskus Grani, Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen

03.08.2021

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.