Espoo SeaSide: Kiinteistönvälittäjä

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME OSAAJA?

Haemme joukkueeseemme vahvistusta Sinusta, joka asut pääkaupunkiseudulla ja suhtaudut intohimoisesti työhösi. Sinulla on alan vahva kokemus ja LKV-tutkinto suoritettuna.
Yrityskulttuurimme on avoin, kannustava ja tulosnälkäinen. Vaalimme positiivista tunnelmaa, mikä antaa työn tekemiselle arvoisansa puitteet. Odotamme sinulta avointa, uudistumiskykyistä mieltä ja erityisesti asennetta, millä hurmataan asiakas sekä yhteistyökykyä tiimin muiden jäsenten kanssa.

PUITTEET HYVÄÄN ASIAKASPALVELUUN

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Keilarantaa, Keilaranta 1. Meillä ei kuitenkaan ole aluerajoja, vaan voit toimia koko pääkaupunkiseudun alueella. Kotitalomme tarjoaa hyvät puitteet työhön ja työhyvinvointiin. Käytössäsi ovat aulapalvelut, useat neuvottelutilat, lounasravintola ja kahvila ja mm: kuntosali saunaosastoineen sekä autohalli. Meillä voit keskittyä aidosti työhösi - ei päivystyksen tuomia velvoitteita. Meillä palkitaan aktiivisuudesta ja onnistumisesta. Yhteistyömme DanskeBankin osaajien kanssa tuottaa aitoa hyötyä asiakkaillemme ja sinulle.

Saat käyttöösi modernit työvälineet ja ketjumme vahvan tuen sekä joukkueen jäsenet, joilla kaikilla on asenne - millä tehdään kauppoja.  Etsimme myös ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia, tekniikoita ja teknologioita, joilla voimme varmistaa asiakkaillemme huolettoman ja varman kodinvaihdon. Kotikäyntiemme tueksi olemme juuri ottaneet käyttöön "Kodin arvon määritys työkalun", millä pystymme entistä syvempään kodin arvon määritykseen.

Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten onko nyt sinun hetkesi ja Espoo SeaSide uusi työpaikkasi? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hannu Haura, toimitusjohtaja 040 5051467 hannu.haura@kiinteistomaailma.fi

Miika Muroma, business mentor 0500 258 258 miika.muroma@kiinteistomaailma.fi
 
Kiinteistömaailma Espoo SeaSide, Keilaranta 1, 02150 Espoo, puh. 09 2310 1200
* HELPOIN TAPA OSTAA - VARMIN TAPA MYYDÄ *

21.02.2019 Hannu HauraTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.