ESPOO|KAUNIAINEN: Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija

MYYNNIN AMMATTILAISELLE HUIPPUMAHDOLLISUUS

Toimintamme laajentuessa haemme lisää ammattilaisia tiimimme vahvistukseksi. Menestyvät välittäjämme toivottavat Sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Olemme yrittäjävetoinen myymälä. Teemme työtä itsenäisesti ja/tai tiimissä. Tavoitteenamme on, että kaikki menestyvät.  Kiinteistömaailman arvot ohjaavat toimintaamme: jaamme asiantuntemuksemme, tuotamme hyötyä, toimimme suoraselkäisesti, olemme ketteriä, ja uskomme yhteispeliin.

Toivomme Sinun jakavan arvomaailmamme, ja olevan valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Arvostamme LKV-tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälityksestä tai myyntityöstä.

Tarjoamme Sinulle kivan työympäristön hyvällä liikepaikalla osaavan ja mukavan tiimimme tukemana. Välittäjämme ovat Kiinteistömaailman parhaimpien menestyjien joukossa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, otamme Sinut mukaan projekteihin ja varmistamme että pääset vauhtiin.

Kiinteistömaailma uudistaa toimintamalleillaan koko alaa. Tarjoamme alan parhaat työvälineet ja järjestelmät, sekä jatkuvan koulutuksen työsi tueksi. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo ja Kauniainen. Koska aluerajoja ei ole, voit toimia myös muualla.

Lähetä hakemuksesi tai videosi osoitteella heidi.malmstrom@kiinteistomaailma.fi

Tiedusteluihin vastaavat:

Heidi Malmström, yrittäjä 050-4210905

Tiina Roponen, myyntipäällikkö, osakas 046-850 5851

Kiinteistömaailma|Pecasa Oy LKV

Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen

13.05.2018 Heidi MalmströmTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.