Aika vaihtaa?

Haluatko tehdä töitä parhaiden parissa?

Vahvistamme osaavaa ja ammattitaitoista myyntitiimiämme Viikin asuntomyymälässä. Etsimme iloiseen ja ahkeraan porukkaamme hyvää tyyppiä, alalla jo kannuksensa hankkinutta ammattilaista. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä markkinajohtajan riveissä, valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat esimiehen ja myyntitiimimme täyden tuen, myönteisen ja kannustavan työilmapiirin, mukavat kollegat ja viihtyisän työympäristön. Yhteismyynti on vahvuutemme ja arvostamme avointa, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa.

Olemme yksi Kiinteistömaailma-ketjun parhaiten menestyneistä yrityksistä ja tänä vuonna useana kuukautena myynnillä mitattuna pääkaupunkiseudun ykkösiä. Olemme toimineet alueella yli 17 vuotta ja meillä on vankka asema ja hyvä asiakaskunta. Meidät on palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä ja sen eteen teemme joka päivä nöyrästi töitä, asiakkaalle tuotettu hyöty johtotähtenämme. Työvälineemme ja järjestelmämme ovat moderneja ja tehokkaita ja auttavat sinua palvelemaan asiakkaita entistä paremmin ja sitä kautta pääsemään myös parempiin tuloksiin.

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV-tutkinnon tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Sinulla on oma auto käytössäsi ja mahdollisesti jo oma asiakaskuntasi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä. Meillä arvostetaan pitkäaikaisia työsuhteita ja panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin.

Työ alkaa lokakuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.. Lähetä itsestäsi esittelyvideo tai soita. Joskus ruoho voi olla vihreämpää aidan toisella puolen.

Luottamukselliset yhteydenotot: yrittäjä, toimitusjohtaja Carita Piippo carita.piippo@kiinteistomaailma.fi; puh. +358 500 814664

31.08.2017 Carita PiippoTulosta Jaa

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.