37.537.52h-2hLipstikkakuja 5, Vantaa, 01400

Asunto Oy Vantaan Elmo

160 476.58 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan ElmoUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Vantaan Emo valmistuu 8/2021. Näissä kodeissa on huonekorkeus 2,85- 3,05 m ja luonnonvaloa tulvii asuntoon lähes huoneen korkuisista ikkunoista. Isota parvekkeet voit halutessasi lasittaa muutostyönä. Avokeittiöön tulee laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät, vaaleat kaapistot. Laatua arvostava ihastuu korkeatasoiseen vaaleaan tammiseen lautaparkettiin. Helppohoitoinen ja tilava kylpyhuone ja kolmioissa myös oma sauna.

Asunto sijaitsee lähellä Rekolan asemaa, joten pääset liikkumaan nopeasti junalla. Pääset myös nauttimaan luonnosta lenkkipoluille jo kotiovelta. Yhtiössä kaukolämpö ja lämmitysjärjestelmänä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustaminen on helppoa, sillä seinäpattereita ei tarvita.

Yhtiön sauna sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Saunaosaston yhteydessä on tilava parveke, johon pääsee rentouttavien löylyjen jälkeen vilvoittelemaan, ihastellen alueen upeita maisemia. Saunan lisäksi yhtiössä on jokaiselle huoneistolle oma lämmin varasto, sekä yhteiskäytössä oleva vaunuvarasto ja urheiluvälinevarasto. Yhtiöllä on viisi ensimäistä vuotta yhtiölainan osalta lyhennysvapaata. Vuokratontin osuus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Saman rakentajan naapuriyhtiöön on valmistunut esittelyasuntoja ja niihin pääset tutustumaan paikan päälle. Kuvat ja videot ovat naapuriyhtiön esittelyhuoneistosta.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää, tai sovitaan tutustuminen esittelyhuoneistoihin.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!