60713h-3hSudenmarja 9, Kuopio, 70870

Asunto Oy Kuopion Sudenmarja

185 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kuopion SudenmarjaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

As Oy Kuopion Sudenmarjassa on neljä rivitaloa, joissa on yhteensä 15 huoneistoa. Huoneistot ovat pääosin yksitasoisia (2 kaksitasoista) kooltaan 60m²-115m². Huolellisesti suunnitellut, toimivat pohjaratkaisut takaavat asumismukavuuden. Käytännöllisyyttä lisää muun muassa kaksi uloskäyntiä terassille tai parvekkeelle ja erillinen puolilämmin varasto/tekninen tila sisäänkäynnin yhteydessä. Lisäksi taloyhtiölle rakennetaan runsaasti autopaikkoja sekä asukkaiden että vieraiden käyttöön.

Hiltulanlahti on aktiivisesti kehittyvä, rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue, joka tarjoaa vehreän ympäristön ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Alue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, eikä suotta. Uusi upea koulu, urheilukentät, päiväkodit, Koivumäen kartanon hevostallit kävelymatkan päässä ja Matkuksen kauppakeskus parin kilometrin päässä. Kuopion keskustaan ajat moottoritietä vartissa, myös bussilla hyvät yhteydet. Luontopolut, mm. Vanuvuoren luonnonsuojelualue aivan äärellä.

Uuden kotisi rakentamisesta vastuun kantaa RP-Karmi. Rakennusliikkeellä on kokemusta kotimaisesta laaturakentamisesta jo yli 30 vuotta takaa. Tästä on hyvä aloittaa uuden kodin sisustusmateriaalien valita, valikoima on laaja ja tasokas. Arkkitehdin kädenjälki näkyy näissä tyylikkäissä ja toimivissa kodeissa. Autokatospaikka, varasto ja ilmalämpöpumppu sisältyvät hintaan.

Virtuaaliesittely:
https://3d.mediapointti.com/sudenmarja_d14molemmatkerrokset/

Video alueesta:
https://youtu.be/ELQVQndwick

 

 

 

 

 

 

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!