44.5742h-3hKaartokatu 44, Kuopio, 70100

Asunto oy Kuopion Kohaus

179 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto oy Kuopion KohausUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Kuopion Kohaus - Huippupaikalla Mölymäellä, Keskuskentän naapurissa

Huoneistoja Kohauksessa on yhteensä 41, hyvä valikoima erikokoisia huoneistoja yksiöstä kolmioon, koot 25,5-93,5 m2 välillä. Asunnoissa on terassi tai lasitettu parveke. Ylimmistä kerroksista aukeavat huikeat näkymät Kallavedelle. Kodin kaikki pintamateriaalit korkealaatuisia ja ajattomia ja samoin laitteet ovat laadukkaita.

Yhtiöllä kaikkien asukkaiden käytössä arkea helpottavia ratkaisuja: Pääsisäänkäynnin yhteydessä on kurapiste, jossa koiran tassut ja saappaat on helppo huuhtaista puhtaaksi. Talossa on Postin pakettiautomaatti, joka on avoinna 24/7. Kohauksen piha on toteutettu yhteisöllisyyttä ja viihtyvyyttä tukevan pihakonseptin mukaisesti. Autolle voi ostaa paikan autohallista, jonne on suora hissiyhteys.

Haapaniemen palvelut ovat kävelyetäisyydellä eikä torillekaan ole pitkä matka. Liikenneyhteydet ovat hyvät: bussilla pääset lähes kotiovelta keskustaan ja muihin kaupunginosiin, omalla autolla hujautat hetkessä moottoritielle.


YIT:llä luodaan parempaa elinympäristöä ja rakennusliike on tunnettu laadusta, asiantuntemuksesta ja tuloksesta. Tulevaisuuden elävät, toimivat ja kestävät kaupungit rakennetaan yhdessä. YIT:llä uskotaan, että ihmiset jatkavat siirtymistä kaupunkien kasvukeskuksiin. Ihmiset haluavat arjeltaan turvallisuutta, mukavuutta ja sujuvuutta – hyvillä liikenneyhteyksillä varustetun kaupunkiympäristön, jossa asuminen, työpaikat ja harrastukset kohtaavat. Tämän eteen YIT tekee yhdessä joka päivä töitä.

Asunto Oy Kuopion Kohaus on muuttovalmis.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!