83833h-3hKallentie 4, Jyväskylä, 40270

Asunto Oy Jyväskylän Kallentie 4

266 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän Kallentie 4Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

Koti Jyväskylän Palokassa vehreän luonnon ääressä lähellä palveluita

Suositulle Palokan Piilolan asuinalueelle on valmistumassa kesällä 2021 viiden huoneiston moderni rivitaloyhtiö. Avarapohjaiset huoneistot valmistuvat omalle, vehreälle tontille. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Pohjaratkaisu luo kotiin avaran ja valoisan vaikutelman. Eteisessä ja makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa. Saunassa on lämminsävyinen panelointi ja tunnelmallinen valaistus. Lasitettu terassi on koko huoneiston levyinen. Sisäänkäynnin yhteydessä oleva varasto auttaa tavaroiden säilytyksessä. Autokatoksen autopaikkojen sähkönmittaus on huoneistokohtainen, millä on jo valmiiksi varauduttu sähköautojen esiinmarssiin.

Koti on varustettu modernilla tekniikalla. Keskuspölynimurilla pidät kodin kätevästi siistinä. Lämmitysmuotona maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä parantaa asumismukavuutta ja takaa edulliset asumiskustannukset. Myyntihintaan sisältyvä autokatospaikka helpottaa autoilijan elämää erityisesti talven tuiskuissa. Tässä kodissa Palokan monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan vierelläsi.

Rahoitusvastikkeen määrä tarkentuu, kun RS-suunnitelma laaditaan. Hoitovastikearvio on noin 2,20 euroa neliömetriltä.

Kiinnostuitko? Tässä vaiheessa Sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja voit tehdä uudesta kodistasi omannäköisesi. Soita asuntomyymäläämme, niin kerromme lisää.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!