68.568.53h-3hVälskärinkatu 33, Järvenpää, 04410

Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi

246 600 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Järvenpään VälskärinhoviUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovista löydät laadukkaan kodin järkevään hintaan, omalla tontilla. Täällä sinun ei tarvitse tinkiä mistään, sillä asunnot on rakennettu huolella, asumismukavuus on kohdallaan ja sijaintikin hyvä lähellä Järvenpään ydinkeskustaa.

Järvenpään Välskärinhovi sopii sekä asuntojensa että sijaintinsa puolesta yhtä hyvin ensiasunnon ostajalle, lapsiperheelle, pariskunnalle kuin yksinasujalle. Maltillinen hinta hyvällä sijainnilla toimii aina!

Järvenpään Välskärinhovi tarjoaa kolmioita sekä saunallisia neliöitä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, mikä lisää asumismukavuutta. Asunnot ovat Laptin tyyliin huolellisesti rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Keittotiloissa on mm. tasoon upotettava keraaminen keittotaso ja kiertoilma-kalusteuuni. Keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto pitää ilman miellyttävänä ympäri vuoden. Tutustu kuvagalleriaan

Järvenpään Välskärinhovi sijaitsee Pajalan kaupunginosassa lähellä Järvenpään ydinkeskustaa ja sen monipuolisia palveluita. Uusi asuinkortteli kohoaa Välskärinkadun, Pajalantien ja Pohjoisväylän rajaamalle alueelle.

Järvenpään Välskärinhovista on matkaa Järvenpään ydinkeskustaan ja rautatieasemalle alle 2 kilometriä. Ydinkeskustan monipuolisen tarjonnan lisäksi lähipalveluihin on kilometrin verran matkaa. Sijainti on loistava myös liikunnan ystäville, sillä kävelymatkan päästä löytyy mm. jäähalli, uimahalli, tennishalli, liikuntakeskus, jalkapallokenttä ja Kartanonpuiston leikkipuisto.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!