40.562.52h-3hLallankatu 17, Järvenpää, 04430

Asunto Oy Järvenpään Haltiatar

157 589.6 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Järvenpään HaltiatarUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Ennakkomarkkinointi alkanut: ihania koteja Järvenpään Satumetsään!

Asunto Oy Järvenpään Haltiattaren Ihanat kodit rakentuvat rauhalliseen ja luonnonläheiseen Satumetsään lähelle Järvenpään keskustan palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Ihana koti on rivitaloasunto, jossa erityistä ovat suuret ikkunat ja tavanomaista korkeammat huoneet, jotka tuovat runsaasti valoa ja avaruutta jokaiseen asuntoon. Satumetsässä saat naapureiksesi vehreät metsät ja upeat ulkoilumaastot. Luonto ja palvelut lähellä
Satumetsän kaupunginosa on luonnonystävien todellinen satumetsä!

Ihanat kodit rakennetaan Peikkometsään Terholanpuiston kupeeseen. Kotiovelta pääset Peikkometsän poluille, jotka vievät mm. Terholan kuntoradalle. Kaukana ei ole Lemmenlaakson luontopolkukaan, joka kiertää Keravanjoen kanjonimaisissa harjumaisemissa. Tuusulanjärven kulttuurimaisemat houkuttelevat virkistymään kaikkina vuodenaikoina – vieraile taiteilijakodeissa ja virkisty monipuolisissa aktiviteeteissa.

Satumetsässä lähipalvelut, kuten päiväkoti, koulu ja kauppa, löytyvät kotikulmilta. Niitä täydentävät Järvenpään keskustan kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Sujuvasti lähelle ja kauas Järvenpäästä on erinomaiset yhteydet Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Juna-asemalla pysähtyvät useat lähijunat. Myös autoilevalle Satumetsän sijainti on mitä parhain; läheistä Lahdenväylää pitkin matka vie nopeasti kehäteille ja muualle pääkaupunkiseudulle. Järvenpää on myös iloinen kulttuurikaupunki, jossa on nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!