25.5521h-3hMakkarajärvenkatu 80, Tampere, 33720

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere

98 700 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Hervantajärven Aarre, TampereUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Hervantajärven Aarre rakentuu erinomaiselle sijainnille jossa lähellä ovat Hervannan palvelut sekä opiskelu- ja työpaikkojen lisäksi luonto ja harrastusmahdollisuudet; uimaranta, frisbeegolf-rata sekä urheiluhallit ovat kaikki kävelymatkan päässä. Laajasta asuntovalikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon niin perheasunnoksi kuin ensimmäiseksi omaksi kodiksi tai arvonsa säilyttäväksi sijoitukseksi.

Tarjolla on hyvin suunniteltuja koteja aina yksiöstä neljän huoneen asuntoon. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä mikä mahdollistaa ihanan lämpimät lattiat sekä suuret ikkunat. Varustelutaso on hyvä sisältäen laadukkaat materiaalit joihin voit rakennusvaiheessa vaikuttaa sekä nykyaikaisen talotekniikan josta esimerkkinä tuloilman viilennys, etäluettavat vesimittarit, led-valaisimet sekä paljon muuta. Kaikissa asunnoissa on parveke, valtaosassa lasitettu ja osassa yksiöistä ranskalainen parveke. Ullakkokerroksesta löytyy taloyhtiön yhteinen saunaosasto sekä kerhotila valtavine parvekkeineen.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset; pikaraitiotie kulkee vierestä. Omalla autolla liikkuville pysäköintipaikkoja löytyy niin pihalta kuin katoksestakin ja sähköauton latauskin on huomioitu.

Green mortgage bannerKohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!