72853h-4hAhertajantie 3, Espoo, 02100

Asunto Oy Espoon Tapiolan Kulttuurimajakka

514 800 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon Tapiolan KulttuurimajakkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tapiolaan WeeGee-talon viereen on rakenteilla 8-kerroksinen Asunto oy Espoon Tapiolan Kulttuurimajakka. Yhtiössä on 51 asuinhuoneistoa ja asunnot sijoittuvat 2-8 kerroksiin. Kellari- pohja- ja 1-kerroksessa sijaitsevat yhtiön varastot, aputilat, sauna, talopesula ja muut yhteistilat. Asuntojen koot ovat 33 m2 yksiöistä aina 146 m2 kattohuoneistoon. Oma tontti.

Jokaiseen asuntoon tulee lasitetut parvekkeet, jonne käynti tapahtuu tyylikkäistä ja tilavista liukuovista. Vesikiertoinen huomaamaton lattialämmitys ja ilmanvaihdon viilennystoiminto pitävät asumisen miellyttävänä ympäri vuoden. Rakentamisen korkea laatu näkyy modernina tekniikkana, toimivina tila ratkaisuina ja tyylikkäinä, kestävinä materiaaleina. Autopaikat tulevat sijaitsemaan erillisessä parkkihallissa, paikat vuokrapaikkoja.

Alimpaan kerrokseen rakennetaan korkea liiketila omana erillisenä yhtiönä. Tiloihin on suunniteltu kulttuurialueelle sopivia monikäyttöisiä näyttely- ja toimintatiloja. Tämän liiketilan katolle sijoittuu Asunto Oy Espoon Tapiolan Kulttuurimajakan viihtyisyyttä entisestään lisäävä tyylikäs viherpiha.

Rakennuttaja Merimieseläkekassa. Pääurakoitsija FIRA

Arvioitu valmistuminen kesä 2021.

Alueesta

Tapiola on upea, uusiutuva kaupunkikeskus, jossa taide, kulttuuri sekä erinomaiset palvelut tarjoavat helppoa ja laadukasta asumista. Ahertajantieltä on noin 500 m Tapiolan keskustaan.
Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Liikkuminen ja asiointi helpottui entisestään, kun uusi bussiterminaali otettiin käyttöön maaliskuussa 2019. Samalla Tapiolan läpi kulkeva Merituulentie avattiin liikenteelle.

Tapiolaa kehitetään ja rakentaminen jatkuu tulevinakin vuosina säilyttäen kuitenkin historiallisen puutarhakaupunkimaisuuden. Kulttuurikeskuksen ja Kulttuuriaukion ympäristöä jäsennetään entistä yhtenäisemmäksi osaksi Tapiolan keskustaa.

Tapiolan keskuksesta on tavoitteena tehdä lähivuosien aikana entistä monipuolisempi alue, josta löytyvät sekä hyvät kaupalliset että keskeisimmät julkiset palvelut. Alueen viihtyisyyttä parannetaan entisestään korkeatasoisilla jalankulku- ja pyöräilyreiteillä sekä uusilla kohtaamispaikoiksi muodostuvilla aukioilla. Hyvät lähtökohdat muutoksille antavat jo käytössä olevat korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit sekä toimivat pysäköinti- ja huoltojärjestelyt.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!