8288.53h-3hLänsituuli 10, Espoo, 02100

Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli

725 700 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon Tapiolan LänsituuliUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Upealla sijainnilla Tapiolan keskustassa!

Tapiolan Länsituulessa asutaan Tapiolan ytimessä uuden ja vanhan rajalla. Tapiolan vanhan ostoskeskuksen yli aukeavat näkymät Keskustornille ja Kulttuurikeskukselle. Idän suunnassa siintävät Keskusallas, Leimuniitty ja Otsolahden merimaisema. Rakennuksen arkkitehtuuri on hillittyä ja konstailematonta modernia arkkitehtuuria alkuperäisen Tapiolan hengessä. Arvokkaan säväyksen rakennukselle antavat julkisivun kullanhohtoinen kuparisäleikkö ja porrashuonesisäänkäyntien valkoiset graniittiseinät. Avarat ja valoisat asunnot on suunniteltu huolellisesti arkisia yksityiskohtia myöten. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden kalustus on tarkkaan harkittua ja säilytystilaa on runsaasti. Isot liukulasiovet avaavat suuret parvekkeet osaksi olohuonetta. Jokaisessa huoneessa on lattiaan asti ulottuvat korkeat ikkunat, joista voi ihailla Tapiolan maisemia tai seurata kävelykatujen vilinää.

Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituulessa on 7 kerrosta, varsinainen 1. asuinkerros sijaitsee talon 4. kerroksessa. Yhtiön alapuolella olevat tilat ovat liiketiloja ja omana yhtiönään. Yhtiöön tulee yhteensä 93 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 29 m² yksiöistä aina 115 m² 4h,k,sauna huoneistoihin.

Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava, lasitettu parveke. Vesikiertoinen huomaamaton lattialämmitys ja ilmanvaihdon viilennys pitävät asumisen miellyttävänä ympäri vuoden. Pääosassa ovat avarat tilat, suuret ikkunat ja selkeät pohjaratkaisut. Korkea laatu näkyy modernina tekniikkana, toimivina ratkaisuina ja tyylikkäinä, kestävinä materiaaleina. Sisustusmateriaalit on valittu kolmesta valmiiksi suunnitellusta laadukkaasta ja houkuttelevasta sisustuskonseptista.

Tontti on yhtiön oma. 4. kerroksessa on asukkaiden käyttöön kaksi viherpihaa. Yhtiön tiloissa on irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot sekä tilava pesutupa ja kuivaushuone. Saunaosasto sijaitsee ylimmässä 10. kerroksessa. Arvioitu valmistuminen on loppukesä/syksy 2021. Autopaikat ovat vuokrattavissa Aimo Park yhtiön kautta. Rakennuttaja on Merimieseläkekassa ja pääurakoitsija on FIRA.

Kaupanteko on käynnistynyt - Kaupanteossa maksat myyntihinnasta 25 % ja loput kun kohde valmistuu.

Ota yhteyttä 09 525 9600 tai tapiola@kiinteistomaailma.fi, sovitaan tapaaminen ja tutustutaan uuteen kotiisi!

Tapiola asuinalueena

Tapiola on upea, uusiutuva kaupunkikeskus, jossa taide, kulttuuri sekä erinomaiset palvelut tarjoavat helppoa ja laadukasta asumista. Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Liikkuminen ja asiointi helpottui entisestään, kun uusi bussiterminaali otettiin käyttöön maaliskuussa 2019. Samalla Tapiolan läpi kulkeva Merituulentie avattiin liikenteelle.

Tapiolaa kehitetään ja rakentaminen jatkuu tulevinakin vuosina säilyttäen kuitenkin historiallisen puutarhakaupunkimaisuuden. Kulttuurikeskuksen ja Kulttuuriaukion ympäristöä jäsennetään entistä yhtenäisemmäksi osaksi Tapiolan keskustaa.

Tapiolan keskuksesta on tavoitteena tehdä lähivuosien aikana entistä monipuolisempi alue, josta löytyvät sekä hyvät kaupalliset että keskeisimmät julkiset palvelut. Alueen viihtyisyyttä parannetaan entisestään korkeatasoisilla jalankulku- ja pyöräilyreiteillä sekä uusilla kohtaamispaikoiksi muodostuvilla aukioilla. Hyvät lähtökohdat muutoksille antavat jo käytössä olevat korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit sekä toimivat pysäköinti- ja huoltojärjestelyt.

Tapiolan palvelut https://www.tapiolankeskus.fi/

 

 

 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!