Taulumäki, Varkaus

Postinumerot: 78200

Taulumäki on nykyinen ydinkeskusta ja liike-elämänkeskus

Taulumäkeä halkoo kävelypainotteinen Kauppakatu. Varkauden arvostettu teatteri sijaitsee Taulumäen Laivalinnankadulla, jonka varrella on myös runsaasti asuinkerrostaloja. Taulumäki rajoittuu Huruslahden rantaan, jossa on viihtyisiä puistoalueita. 

Tervetuloa Taulumäelle!

Varkaus sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa, naapurikuntinaan Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Rantasalmi, Pieksämäki ja Savonlinna. Varkauden kaupunkikuvasta ovat vastanneet nimekkäät suunnittelijat, kuten Ivar ja Valter Thomé sekä Alvar Aalto. Vanhan Varkauden alue on merkittävää kulttuuriympäristöä, jonka rakennuskanta on pääosin suojeltu. Taulumäellä sijaitsevasta Matkakeskuksesta on sujuvat juna- ja linja-autoyhteydet eri puolille Suomea. Autolla matkaan pääsee valtateitä 5 ja 23 pitkin.


Taulumäki lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (49 %) Vuokra-asunnot (49 %) Muu asuminen (3 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (87 %) Pientaloasunnot (13 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (15 %) Lapsettomat nuoret parit (2 %) Lapsiperheet (9 %) Aikuiset (35+ vuotta) (32 %) Eläkeläiset (42 %)

Väestö

Asukasluku 4500
Keski-ikä 52 vuotta
Keskitulo 1989 €/kk
Talouksien keskikoko 1,47 hlö
Asuntojen keskikoko 57,0 m²
Asuntojen keskineliöhinta 706 €/m²

Asuntoja: 3 626 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Taulumäki kartalla

Varkaudessa sinua palvelee

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa asumaan Taulumäkeen!

Kiinnostuitko asumisesta Taulumäellä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Taulumäellä ja sen lähistöllä.

Kiinnostuitko asumisesta Taulumäellä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä