Keskusta, Mäntsälä

Postinumerot: 04600

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta

Mäntsälä on vireä ja muuttovoittoinen kunta toimivien kulkuyhteyksien äärellä. Liikenteellinen sijainti on mainio – liikkui sitten etelään, pohjoiseen, itään tai länteen. Mäntsäläläinen liikkuu kätevästi esimerkiksi Porvoon, Hyvinkään, Helsingin ja kotikaupunkinsa välillä joko valtateitä tai raiteita pitkin. Mäntsälässä pääsee sukeltamaan luonnon helmaan. Kaupungista löytyy paljon pieniä järviä, rantapolkuja ja maisemia, jotka tunnetaan myös kartanoistaan.

Tervetuloa Mäntsälän keskustaan!

Mäntsälä kuuluu Uudenmaan suurimpiin kuntiin. Kaupungin keskusta on elinvoimainen ja tarjoaa kattavat palvelut. Maaseutualueet, jotka ovat hyvin laajoja Mäntsälässä, muodostavat viihtyisiä ja tunnelmallisia kyliä. Mäntsälä on kasvussa oleva kunta, joka elää kehittyvää yrittäjyyden aikaa. Mäntsälän naapurikuntiin mahtuvat Kärkölä, Orimattila, Pukkila, Askola, Pornainen, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Hausjärvi. Kartanoiden kaupunkina tunnettu paikkakunta huokuu kulttuurihistoriaa Mäntsälän kapinan muistomerkkeineen, museoineen ja menneisyyttä kunnioittavine ympäristöineen. Hirvihaaran kartanossa toimii nykyisin ensiluokkainen hotelli, Sälinkään kartano puolestaan isännöi tapahtumia ja tapaamisia tilausravintolana. Kalastaminen on mukava harrastus Mäntsälän leppoisassa luonnossa. Melomaan pääsee halutessaan Mustijoen opastettua reittiä pitkin Kalinkoskelta, Pornaisten kautta aina Porvooseen ja Suomenlahteen.


Mäntsälän keskusta lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (68 %) Vuokra-asunnot (30 %) Muu asuminen (3 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (36 %) Pientaloasunnot (64 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (6 %) Lapsettomat nuoret parit (4 %) Lapsiperheet (26 %) Aikuiset (35+ vuotta) (34 %) Eläkeläiset (31 %)

Väestö

Asukasluku 9272
Keski-ikä 42 vuotta
Keskitulo 3270 €/kk
Talouksien keskikoko 2,12 hlö
Asuntojen keskikoko 83,8 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1783 €/m²

Asuntoja: 4 657 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Mäntsälän keskusta kartalla

Mäntsälässä sinua palvelee

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa asumaan Mäntsälän keskustaan!

Kiinnostuitko asumisesta Mäntsälän keskustassa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Mäntsälän keskustassa ja sen lähistöllä.

Kiinnostuitko asumisesta Mäntsälän keskustassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä