Joku valitaan aina muita useammin

Suosio ei synny tyhjästä, vaan se kumpuaa tyytyväisistä asiakkaista. Onnistumisemme todellinen mittari ovat asiakkaat, jotka suosittelevat meitä varauksetta ystävilleen ja soittavat tutulle välittäjälle vielä vuosien jälkeen. Valitsemalla Kiinteistömaailman solmit kumppanuuden, joka kantaa pitkälle.

Suosi läpinäkyvämpää kaupantekoa 

Suomalaiset arvostavat faktoja ja suoraa puhetta. Kiinteistömaailman kanssa voit luottaa siihen, että saat asunnollesi perustellun hinta-arvion ja kaupankäynti saa vauhdikkaan startin. Tavoitteena on, että jo ensimmäisessä näytössä kävisi kova vilinä.

Iloitse asunnon myynnin helppoutta 

Asunnonvaihto sujuu mutkattomasti, kun valitset välittäjän, jonka kanssa yhteinen sävel löytyy luontaisesti. Kokeneet välittäjämme hoitavat myyntipuheet ja asiakirjat kuntoon puolestasi, jotta sinä voit keskittää energiasi uudesta asunnosta haaveiluun.

Ammenna mielenrauhaa luottokumppanista 

Kiinteistömaailman kanssa voit olla luottavaisin mielin, sillä yrittäjinä toimivilla välittäjillämme on vahva voittamisen tahto ja pitkäjänteinen tapa toimia. Vankan osaamisen lisäksi etumatkaa antavat valtakunnallisen ketjun kattava verkosto, olemassa olevat kontaktit ja vikkelä markkinointikoneisto.

Käytä vapaa-aikasi elämästä nauttimiseen 

Kiinteistömaailman kanssa voit luottaa siihen, että myyntiprosessi etenee tehokkaasti ja nopeasti. Kohteen monipuolinen esittely jo verkossa antaa asunnosta kattavamman käsityksen. Aikaasi säästyy, kun yksityisnäyttöjen tarve vähenee ja näyttöön saapuvilla on parempi valmius ripeään kaupantekoon.

Tukeudu alueesi tuntevaan välittäjään  

Kokenut välittäjämme tuntee naapurustosi hintatason, asuntotarjonnan ja ostajat. Näin ollen puhuttelet ostajia heti oikein termein ja asetat lähtöhinnan, joka lähettää markkinoille haluamasi signaalin. Paikallisesti toimivat Kiinteistömaailma-yrittäjät muovaavat jatkuvasti toimintatapojamme sinun alueellesi sopivaksi.  

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.