67.567.53h-3hSuokatu 29, Kuopio, 70110

Asunto Oy Kuopion Tohtori

327 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kuopion TohtoriUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Muuttovalmiita uusia koteja moderneilla mukavuuksilla

Huoneistoja on yhteensä 46, monipuolinen valikoima erikokoisia huoneistoja yksiöstä kolmioon, koot 23-71 m² välillä. Osassa koteja on oma sauna, lasitettu parveke, vaatehuone tai jopa hulppea kattoterassi. Kodin kaikki materiaalit ja laitteet ovat laadukkaita. Asuinhuoneissa on kaunis lautaparketti, kosteissa tiloissa on tyylikkäät laatoitetut lattiat ja seinät. Moderni avokeittiö on jo itsekseen upea sisustus-elementti integroituine kodinkoneineen. Parvekkeellisissa asunnoissa on valmiina varaukset ilmalämpöpumpulle ja kahdessa ylimmän kerroksen kolmiossa parvekkeilla on varaus myös porealtaalle. Kaikki mukavuudet eivät ole silmin nähtävissä, kuten vastikkeeseen kuuluva 50M-laaja-kaistaliittymä.

Kuopion Tohtorin kodista pääset kaikkialle kävellen: torille, kaupoille ja konserttiin. Arjen tärkeät osoitteet ja harrastukset löytyvät lähikortteleista. Mikäli mielit pidem¬mälle, matkakeskukseen on lyhyt matka. Oma auto on hissimatkan päässä. Autohallista moottoritielle pääsee yhdessä hujauksessa. Keskustan vilinästä pääsee Kallaveden kauniille rannoille ja talvisin valkoisena hohtavalle jäälle. Maljalahden pien¬venesatama, Väinölänniemen uimarannat, Puijon ulkoi¬lumaastot ja ladut sekä rauhalliset marja- ja sienimetsät ovat lyhyen matkan päässä.

YIT:llä luodaan parempaa elinympäristöä ja rakennusliike on tunnettu laadusta, asiantuntemuksesta ja tuloksesta. Tulevaisuuden elävät, toimivat ja kestävät kaupungit rakennetaan yhdessä. YIT:llä uskotaan, että ihmiset jatkavat siirtymistä kaupunkien kasvukeskuksiin. Ihmiset haluavat arjeltaan turvallisuutta, mukavuutta ja sujuvuutta – hyvillä liikenneyhteyksillä varustetun kaupunkiympäristön, jossa asuminen, työpaikat ja harrastukset kohtaavat. Tämän eteen YIT tekee yhdessä joka päivä töitä.

As Oy Kuopion Tohtori on muuttovalmis (valmistunut 1/2021)

Virtuaaliesittely: https://my.matterport.com/show/?m=FpgQ875ohYV

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!