1051054h-4hVäinölänrannantie 4, Jyskä, 40420

As Oy Jyväskylän Väinölän Päijänteenranta

538 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Jyväskylän Väinölän PäijänteenrantaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Omarantaista asumista parhaimmillaan, Jyväskylän keskustan tuntumassa. Miltä kuulostaa koti, jonka pihalla nautit auringosta koko päivän ja pulahdat vilvoittavaan Päijänteeseen omalta terassilta?

Nyt ennakkomarkkinoinnissa rivitalojen toinen vaihe, Asunto Oy Jyväskylän Väinölän Päijänteenranta. Kodeissa on tarkoin harkitut pohjaratkaisut ja sisustuksen voit valita kolmesta sisustussuunnittelijan valmiista kokonaisuudesta tai poimia parhaat oman makusi mukaan. Moderni koti kahdessa kerroksessa tarjoaa käytännölliset puitteet elämään – ripauksella luksusta tottakai. Upea järvimaisema on vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisemataulu.

Yhteys Päijänteeseen on kirjaimellisesti käsin kosketeltava, kun oman asunnon takapiha ja terassi ovat veden rajaan asti. Päijänteenrannassa sinulla voi olla sähkösauna sekä sisällä että terassilla. Terassisauna on asukaskohtainen muutostyö ja sen voi tilata erilaisilla mukavuusvarusteluilla. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, myös viilennys kuuluu varusteluun. Jokaisella huoneistolla on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katettu.

Kauppa ja harrastusmahdollisuudet ovat juuri sopivan lähellä, kävelyetäisyydellä. Arvioitu rakentamisen aloitus syksyllä 2020. Varaa omasi pian!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!