Espoon Kodeille kaksi uutta asuntomyymälää

Hannu ja Päivi Salon omistama Espoon Kodit Oy laajenee Espoon Matinkylään sekä Raaseporiin.

Aikaisemmin Päivi ja Hannu Salon omistamalla Espoon Kodit Oy:llä on ollut neljä asuntomyymälää: Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kirkkonummi, Helsinki Etu-Töölö ja Helsinki Konala. Kahden erillisen liiketoimintakaupan myötä Espoon Kotien toiminta laajentuu nyt myös Espoon Matinkylään ja Raaseporiin, muodostaen sillan Helsingistä aina Hankoon asti. Raaseporin uusi asuntomyymälä sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 5.

 

”Palvelemme jatkossa asiakkaitamme kuudessa eri toimipisteessä 35 välitysalan huippuosaajan voimalla”, kertovat yrittäjät Päivi ja Hannu Salo.

 

”Kuusi asuntomyymäläämme muodostavat tiiviin joukkueen ja myös täysin ainutlaatuisen linjan Länsiväylää ja 51-tietä pitkin Helsingistä Hankoon. Tavoitteenamme on huolehtia yhtenä yrityksenä esimerkiksi kirkkonummelaisen pariskunnan toiveesta löytää asunto Helsingistä tai Espoosta ja samalla ostajan löytämisestä heidän nykyiselle kodilleen. Silloin uusi asukas voi olla vaikkapa kasvava lapsiperhe Helsingin kantakaupungista”, kuvaavat Salot.

 

Sama rannikkoseutu on täynnä vapaa-ajan asuntoja. Niiden suhteen toimii sama logiikka kuin asuntojenkin kohdalla: huvila tai mökki Raaseporissa tai Hangossa löytää useimmiten ostajan Helsingistä tai Espoosta.

 

”Meidät tunnetaan tinkimättömästä laadustamme. Olemme innoissamme tästä palveluverkoston linjakkaasta laajenemisesta. Espoon Kodit on palkittu mm. Tarjouskaupan osaamisesta ja alan johtavasta markkinoinnista. Nyt me tuomme kaikkien rannikkoseudun asiakkaiden saataville nämä kilpailutekijät yhdessä alueen asiantuntijavälittäjien kanssa”, yrittäjäpariskunta Salot kertovat.

10.03.2021

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.