UUDISKOHDE! 1800-luvulla rakennetun uusrenessanssijulkisivun takaa löytyy  yksiöistä perheasuntoihin.

Asunto Oy Helsingin Toinen Linja kolme esittäytyy!  Uusi v. 2019 valmistunut taloyhtiö n. 30 eri kokoisesta ja omaleimaisesta asunnosta, kahdesta liiketilasta ja paristakymmenestä autohallipaikasta. Taloyhtiöllä on kokonaan oma tontti, joka takaa edulliset asumiskustannukset nyt ja tulevaisuudessa! Useimmissa asunnoissa pariisilaisnäkymät sisäpihalle tai kadulle. Osassa asuntoja mahtava huonekorkeus ja suurimmassa osassa ylelliset saunaosastot. Alun perin 1800 -luvulla palvellut uusrenessanssityylinen arvokiinteistö on saanut nyt uuden loisteen uusien asuntojen myötä!
 
Hakaniemen kauppahalli ja tori ovat aivan vieressä ja Tokoinrannan sekä Töölönlahden ulkoilumaastot avautuvat lähes kotiovelta. Palveluita lähietäisyydeltä löytyy joka tarpeeseen ja piakkoin taloyhtiön katutasossa aukeaa suosittu ravintola Silvoplee!
 
Ole yhteydessä, kerromme lisää!
 
 

Toinenlinja julki ja sisäpiha

Havainnekuva DS

Havainnekuva Ds 2

04.03.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.