Tervetuloa Apteekkarien vanhaan kivennäisvesitehtaaseen Eiraan!

Eirassa Speranskintie 3:n sisäpihalla sijaitseva vuonna 1906 valmistunut tehdasrakennus muuttui korkealuokkaisiksi asunnoiksi.

Poseidon Helsinki osti kolmikerroksisen piharakennuksen taloyhtiöltä kesällä 2012 ja suunnitteli ja rakennutti sinne viisi huoneistoa (46 m2–128 m2) vuoden 2013 aikana. Huoneistot tarjoavat autenttista loft-tilaa: korkeat, mahdollisimman avoimeksi jätetyt huoneet, isot ikkunat ja vanhat teräksiset kattopalkit luovat etelähelsinkiläisittäin ainutlaatuiset puitteet tasokkaaseen asumiseen.

Georg Wasastjernan ja K. V. Polónin suunnittelemassa rakennuksessa toimi aluksi Apteekkarien kivennäisvesitehdas ja sen jälkeen mm. elokuvastudio ja taiteilija-ateljee. Kiinteistö on kunnostettu täysin sekä sisältä että ulkoa, julkisivua ja kattoa myöten. Kolmannen kerroksen ikkunapinta-alaa on laajennettu sekä julkisivussa olleet, peitetyt vanhat vinssiä varten tehdyt lastausluukut avattu uudelleen, jolloin huoneistoihin tulee lisää luonnonvaloa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu puusepän mittatilaustyönä valmistama keittiö, laadukaat lattiamateriaalit ja tasokkaat kylpyhuoneet.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Sijainniltaan Speranskintie on erinomainen: merenrantaan on matkaa 300 metriä, Merisatamanranta kahviloineen, jäätelökioskeineen ja huvivenesatamineen on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä ja Tehtaankadun raitiovaunupysäkille kävelee kahdessa minuutissa.