kiinteistönvälittäjä, LKV Reijo Rissanenkiinteistönvälittäjä, LKV Reijo Rissanen

100% asiakkaista suosittelee

Reijo Rissanen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Rovaniemi

reijo.rissanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358444 250 262Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Reijo Rissanen
Katso esittelyni

Myydyt kohteet

66

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 66 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kodinvaihto ja asunnon ostaminen tai myyminen, ovat suuria asioita meidän jokaisen elämässä. Näissä asioissa haluan auttaa juuri sinua, ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, tekemällä näinkin ison asian sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Olit myymässä tai ostamassa, ota minuun yhteys. Tehdään yhdessä toiveistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Uskomaton välittäjä,piti yhteyttä meihin kun jotakin oli tulossa. Jämpti reilun tuntuinen koko ajan, se loi miellyttävän tunteen.Hoiti myynnin tosi hyvin. Me saimme keskittyä normaali elämään. Kauppa oli tosi kymppi. Kiitos!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Välittäjä piti huolta koko prosessista ja huolehti, ettei meidän tarvitse huolehtia. Reijosta välittyy puhdas ammattitaito ja kokemus. Rauhallisella ja pitkäjänteisellä työotteella hommat hoituivat huolellisesti maaliin nopealla aikataululla. Vahva suositus!

Asunnon myyjä

Iso kiitos erinomaisesta palvelusta sekä välittäjälle että muille prosessiin osallistuneille. Välittäjän aktiivisuuden ansiosta kauppa toteutui yllättävän nopeasti, väittäjä piti myyjät reaaliajassa tietoisina myynnin edistymisestä ja myyntihintakin ylitti arvion. Hyvät neuvot edesauttoivat myös asunnon tyhjentämistä, mikä tässä tapauksessa oli tärkeää.

Asunnon ostaja

Välittäjä sai luotua heti rennon mutta silti asiallisen tunnelman. Hän oli helposti lähestyttävä. Välittäjä oli aidosti kiinnostunut ostajan tarpeista eikä yrittänyt kaunistella ostajaa mietityttäviä asioita taloyhtiössä. Suosittelen ehdottomasti välittäjää eteenpäin!

Asunnon myyjä

Nopean asumisen muutoksen myötä tehokas ja nopea toiminta myynnin hoidossa.

Asunnon ostaja

Asia hoitui ystävällisesti, vaivattomasti ja nopeasti.

Asunnon myyjä

Heti toimistoon mennessä ystävällinen henkilö huomioi tuloni ja ohjasi välittömästi asuntoja välittävän henkilön luokse. Erittäin nopea, asintunteva ja kiinnostunut henkilö teki alustavan kartoituksen myytävänä olleesta kohteesta ja esitteli "tarjouskauppa" menettelytapaa, jonka hyväksyimme. Antamamme valtakirjan mukaisesti välittäjä hoiti kauppaan liittyvät asiat kiitettävästi, pitäen meidät ajantasalla koko ajan.

Asunnon ostaja

Välittäjä palveli ammattitaitoisesti ja erinomaisesti tilanteessa, jossa asunto ostettiin meille entuudestaan tuntemattomalta paikkakunnalta. Hän ymmärsi tarpeemme ja hoiti esittelyt ja kaupat niitä silmällä pitäen. Näimme riittävän monta vaihtoehtoa, vaikka kävimme paikkakunnalla vain kerran. Välittäjä hoiti asiantuntevasti myös itse kaupanteon puolestamme valtakirjalla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Reijo Rissanen
Reijo Rissanen, Kiinteistömaailma Rovaniemi