ASUNNON MYYNTI

Kaikki alkaa Kotikäynnistä
Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan. Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella. Kotikäynti on maksuton eikä se velvoita sinua mihinkään.

Välittäjissä on eroja
Yksi hallitsee kiinteistökaupan, toinen arvoasunnot. On tärkeää löytää osaava välittäjä, jonka kanssa sinulla synkkaa. Ellei sinulla ole jo omaa luottovälittäjää, löydät hänet välittäjänhakukoneestamme. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään Kiinteistömaailmaan.

Asuntoon perehtyminen
Jo ennen Kotikäyntiä välittäjä perehtyy asuinaluuesi hintatilastoihin ja selvittää erilaisia taustatietoja kotisi arvioimiseksi. Kotikäynnille välittäjä perehtyy asuntoosi, sen erityispiirteisiin ja asunnonvaihtotoiveisiisi. Teemme tarkoitukseen sopivan markkinointisuunnitelman, arvioimme aikataulun ja kerromme hinta-arvion.

Kirjallinen sopimus
Välittäjäsi suosittelee mielestään sopivinta tapaa myydä asuntoasi, sinun tarpeistasi ja markkinatilanteesta riippuen. Välittäjä suosittelee sinulle Tarjouskauppaa, jos kokee sen parhaimmaksi tavaksi myydä asuntoa. Voit myös tutustua jo käytyjen Tarjouskauppojen tarjoushistoriaan. Lopullisen valinnan teet itse ja allekirjoitat kirjallisen toimeksiantosopimuksen.

Hyvät neuvot auttavat onnistumista
Ennen asunnon kuvaamista ja markkinoinnin aloittamista annamme sinulle vinkkejä, miten asuntosi parhaat puolet tulevat esiin ja mitä mahdollisesti kannattaa korjata ennen myynnin aloittamista. 

Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa
Otamme kodistasi edustavia, eri markkinointikanaviin sopivia kuvia. Tarvittaessa käytämme ulkopuolista ammattikuvaajaa.

Koko ketjun myyntivoima
Välittäjäsi lisäksi kotisi myymiseen osallistuu käytännössä koko ketjun myyntivoima; kaikki noin 800 välittäjää. Markkinointikanavina käytämme mm. omaa asiakasrekisteriämme, jossa on tuhansia asiakkaita, jotka etsivät uutta kotia sekä Kiinteistömaailma.fi:tä sekä parhaita asuntokaupan portaaleita.

Esittelyjen aika
Kotiasi voidaan esitellä yleisesittelyissä tai kiinnostuneimmille ostajaehdokkaille erikseen. Esittelyt sovitaan aina sinun aikatauluun sopiviksi. Saat välittäjältasi reaaliaikaista tietoa myynninedistymisestä. Kun asunnostasi tulee tarjouksia, välittäjäsi esittelee ne sinulle viipymättä. Sinulla on kolme vaihtoehtoa: voit hyväksyä, hylätä tai tehdä vastatarjouksen. Tarjouskaupassa ei tehdä vastatarjouksia, mutta halutessasi voit hyväksyä tarjouksen ehdollisena, esimerkiksi "ellei tarjouksen voimassaoloaikana tule parempia tarjouksia".

Ja lopuksi tehdään kaupat
Kun olet päässyt yhteisymmärrykseen kaupan ehdoista ostajan kanssa, solmitaan kaupat. Välittäjäsi järjestää kaupantekotilaisuuden ja huolehtii tarvittavat asiakirjat kuntoon. Onneksi olkoon! 

 

null null // ]]>