Kielitaito

suomi, englanti

Olen aktiivinen, tuloksellinen ja asiantunteva myyntialojen ammattilainen. Ahkeruus, avoimuus ja rehellisyys ovat työni peruspilareita. Asuin pääkaupunkiseudulla yli 15 vuotta ja olen pelannut jalkapalloa ammatikseni yli 10 vuotta, joten verkostoni ovat erittäin laajat. Urheilun myötä opin tavoitteellisen ja tuloksellisen työn tekemisen jota hyödynnän päivittäin myyntityössäni. Minulla on yli 5 vuoden kokemus omakotitalojen energia ja LVI puolen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille pääset keskustelemaan asuntosi ajankohtaisesta markkinatilanteesta sekä saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen palvelukokonaisuudesta myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi. Välittävin terveisin, Jukka Hirvonen

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Jukan aktiivinen tapa hoitaa asioita alusta loppuun teki minuun ison vaikutuksen. Vahva suositus muillekin asunnon myyjille!

Asunnon myyjä

Reipas ja sosiaalisesti parasta A-luokkaa teki minuun vaikutuksen ja Jukka piti minut hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan. Tuli lisää mielenrauhaa ja kaupat toteutuivat suunnitellulla aikataululla.

Asunnon ostaja

Jukan aktiivisuuden ansiosta sain sovittua esittelyn juuri minulle sopivana ajankohtana ja sain ennakkoon kaiken tarvitsemani tiedon sekä dokumentit. Asiakaspalvelun ammattilaisen avulla oli mukavaa ja luotettavaa tehdä omakotitalokaupat.

Asunnon myyjä

Jukka hoiti meidän haastavan rintamiestalon myynnin ammattimaisesti kaupoille asti. Jukan tieto/taito omakotitaloissa helpotti meidän stressiä ja ostajat tiesivät tarkkaan mitä olivat ostamassa sekä ostivat.

Asunnon myyjä

Tarjouskauppa oli mielestäni talomme myynnin kannalta hyvä ratkaisu

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö Jukka Hirvonen
Jukka Hirvonen, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu