yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, KTM, LKV Nico Auteroyrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, KTM, LKV Nico Autero

100% asiakkaista suosittelee

Nico Autero

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, KTM, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Pakila-Paloheinä

nico.autero@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 521 4810Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Tontit, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Perheasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

44

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 44 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Olen kiinteistö- ja asuntokaupan vahva ammattilainen ja toimin myös maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. Hallitsen vaativammatkin kiinteistövälitystehtävät, kuolinpesien asiat ja arviokirjat. Saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua luottamuksella sekä neuvoja, miten saat asunnostasi parhaan hinnan. Asiakkaani palaavat luokseni aina uudelleen ja uudelleen. Minulta saat asiakaslähtöistä ratkaisunhakua rahoituksesta remonttiin. Tässä vielä lisää minusta pähkinänkuoressa: -- Rehellinen, ripeä, joustava, huippuammattilainen --Toisen polven kiinteistönvälittäjä --LKV, KTM (Helsingin kauppakorkeakoulu), yrittäjä, julkinen kaupanvahvistaja --Syntyperäinen pakilalainen, Paloheinässä koti 5 vuoden ajan, nykyinen koti Torpparinmäessä --Perheeseeni kuuluu vaimo, 2 tytärtä, villakoira -- Pakilan ja Paloheinän ala- ja yläkoulut, päiväkodit, kirkonkerhot, PNMKY:n, Pakilan Vedon ja partion toiminta yms tuttuja kuin myös läpikäyty niin itse, kuin omien lapsienkin toimesta. --Harrastuksina tennis ja padel, "kuntoilusähly" ja lukeminen. -- Kiinteistömaailman huippumyyjä, TOP 1 % v. 2006 ja v. 2007 ja v. 2008 ja v. 2009 ja v. 2010 ja v. 2011 ja v. 2012, yrittäjä ja huippumyyjä 2013 alkaen -- Myyn koteja niin kotikentälläni, kuin myös koko Helsingin alueella! -- Asiakaspalautteet puhukoon puolestaan, kts tarkemmmin alla -- KOTIKENTTÄETU LKV AUTERO Oy -vuodesta 1974 lähtien-

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Rautainen ammattilainen" (omakotitalon myyjä ja samalla toisen ok-talon ostaja Pirkkolassa)

Asunnon myyjä

Tuttu ja turvallinen. Tiesin mitä saan, enkä pettynyt. Erinomainen palvelu ja nopea toiminta" (rivitalon myyjä Länsi-Pakilassa)

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui hyvin ja välittäjä piti hyvin tilanteen tasalla! Voin lämpimästi suositella myös tutuille!" (rivitalon ostaja Länsi-Pakilassa ja samalla kerrostalon myyjä Maunulassa, 6/2016)

Asunnon myyjä

Välittäjä ammattitaitoinen, luotettava ja asiallinen. Piti säännöllisesti yhteyttä. Tulen suosittelemaan välittäjää muillekkin" (rivitalon myyjä Paloheinässä, 7/2016)

Asunnon myyjä

Välittäjän asiallinen esitystapa ja korkea ammattitaito" (rivitalon myyjä Paloheinässä, 7/2016)

Asunnon myyjä

Välittäjä osasi hommansa ja toimi nopeasti tarpeemme mukaan. Asunnosta oli myyntikuvat otettu tapaamisemme jälkeen heti seuraavana päivänä ja ilmoitus samantien verkossa. Välittäjä esitteli asuntoa joustavasti myös yksityisesittelyillä ja piti meidät koko ajan ajan tasalla. Asunto oli myyty alle viikossa ensi näytöstä, olimme tyytyväisiä." (rivitalon myyjä Paloheinässä, 8/2016)

Asunnon myyjä

Kiinteistönvälittäjä tunsi alueen, oli ammattitaitoinen ja ei asettanut epärealistisia odotuksia myynnin eikä ostamisen suhteen. Kiinteistömaailmalla on myös hyvät markkinointimateriaalit, videoesittelyjen kautta "give away" sektorille... Ihan alkaen ekasta kontaktista asiakkaaseen kun jätetään välitystarjousta, aina kaupantekohetkeen saakka" (rivitalon myyjä ja paritalon ostaja Länsi-Pakilassa, 12/2016)

Asunnon myyjä

Sydämelliset kiitokset asuntomme myynnistä. Asuntokauppa sujui erittäin ammattimaisesti ja mutkattomasti. Suosittelen lämpimästi (rivitalon myyjä Itä-Pakila 2017/8)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, KTM, LKV Nico Autero
Nico Autero, Kiinteistömaailma Helsinki Pakila-Paloheinä