toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA Hannu Salotoimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA Hannu Salo

100% asiakkaista suosittelee

Hannu Salo

toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö

hannu.salo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 313 7626Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

50

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 50 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hannu Salo on asiakkaiden arvostama kiinteistönvälittäjä ja Adream LKV -konsernin toimitusjohtaja. Yhdessä vaimonsa Päivin kanssa hän on ollut yrittäjänä vuodesta 2012. Hannu tunnetaan alan pitkäjänteisenä uudistajana, joka etsii kaikessa toimeksiantajan etua. "Arvostan suoraselkäisyyttä, lähimmäisen kunnioittamista ja lupauksista kiinnipitämistä. Keskityn huippujoukkueemme valmentamiseen, mutta teen myyntityötä itsekin."

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko toiminta tapahtui erittäin kontrolluidusti. Myynti oli tehty minun kannaltani erittäin helpoksi. Hannu yhdessä kollegansa kanssa hoitivat työn mallikkaasti kuten tiimityö pitää tehdäkin. Täydet pisteet siitä heille! Heidän suorituksensa joka suhteessa oli ammattimaista. Vierraillessani Kiinteistömaailman Lippulaivan konttorilla, siellä vallitsi välitön tunnelma. Jokainen otti minut iloisena vastaan, oli avulias ja halusi palvella minua. Minulle tuli hyvä olo ja tunne: kotini myynti on hallituissa käsissä!

Asunnon myyjä

Prosessin jälkeen tutkailin päänahkaani ja totesin, että harmaat hiukset eivät olleet lisääntyneet, karkaava hiusrajakin oli yhtä pitkällä kuin ennenkin. Olemme erittäin tyytyväisiä aidosti kiinnostuneeseen palveluun ja ammattitaitoon. Tietoa saimme aina kun pyörä liikahti ja olimme koko ajan kartalla. Mahtavaa palvelua!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA Hannu Salo
Hannu Salo, Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö