Mira Milan
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Mira Milanyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Mira Milan

100% asiakkaista suosittelee

Mira Milan

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Arabia Pasila

mira.milan@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 292 007Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

26

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 26 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Yhdessä ammattitaitoisen tiimini kanssa hoidamme asunnonvaihtosi ammattitaidolla ja suurella sydämellä, sekä aina Hyvää Välitystapaa noudattaen! Tavoitteemme on toteuttaa Sinulle miellyttävän ja turvallisen palvelukokemuksen sekä parhaan lopputuloksen. Palvelualueemme on koko pääkaupunkiseutu! Rahoitusasioihin meillä on nopea ja osaavat tekijät Danske Bank -pankin puolelta. Anna tärkein omaisuutesi osaaviin käsiimme. Kutsu meidät Kotikäynnille! Real estate agent services also in english! #kiinteistönvälittäjä #lkv #asunnonmyynti #hyvävälittäjä #helpointapa #kiinteistömaailma #helsinki #pks

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitos vielä kerran hyvin menneestä asunnon myynnistä. Itseltäni oli jo toivo mennyt, kun ei ostajaa tahtonut löytyä. Kiitos, kun jaksoitte vääntää asiaa eteenpäin. Nyt on helpottunut olo. On yksi murhe vähemmän.

Asunnon myyjä

Miralla oli vahva ja ammattimainen ote työhön heti alusta alkaen. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa. Mirasta jäi positiivinen mielikuva.

Asunnon ostaja

Homma toimi. Sähköposteihin vastattiin jopa yöllä.

Asunnon myyjä

Mira on erittäin ammattitaitoinen, mukava ja hyvä kommunikoimaan. Hän myi asuntomme erittäin nopeasti ja otti huomioon meidän tarpeet ja toiveet. Olemme erittäin tyytyväisiä Miran työhön ja koemme, että teimme loistivalinnan kun valitsimme Miran myymään asuntomme. Pidämme hänet varmasti mielessä tulevaisuuden varalle. Ei tämä olisi paremmin voinut mennä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Mira Milan
Mira Milan, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia Pasila